Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ και .. "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ" ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

Η ανακοίνωση της εταιρίας ότι "αναβάλλει την επένδυσή της" αποτελεί, βεβαίως, μια πρώτη νίκη όλων στην προσπάθειά μας για την αποτροπή κατασκευής 6 εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τη μέθοδο καύσης βιομάζας στο Μαρκόπουλο.

Συνεχίζουμε μέχρι την οριστική αρνητική απόφαση από το Δήμο και την περιφέρεια ώστε να μην επανέλθει το έργο ούτε στο μέλλον.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 6 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΥΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 
Προς : το Δημοτικό Συμβούλιο
            Δήμου Μαρκοπούλου
  το   Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
  την Περιφερειακή Αποκεντρωμένη 
         Διοίκηση

 



Να σταματήσουμε τα 6 εργοστάσια καύσης βιομάζας στο Μαρκόπουλο                  Δεν θυσιάζουμε την υγεία, τις ζωές μας και το περιβάλλον                    για τα κέρδη ιδιωτών

Εμείς που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε συζήτηση κατασκευής εργοστασίου καύσης βιομάζας και να απορριφθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) ώστε να μην επιτραπεί σε καμιά περίπτωση η αδειοδότηση των 6 μονάδων καύσης βιομάζας, τη μία διπλα στην άλλη, για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου, μόλις 800 μέτρα από την πόλη του Μαρκόπουλου.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΑΠΡΙΛΗΣ 2013 ΜΗΝΑΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ) ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

 Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π.Ράφτη" μετά τις αποφάσεις της Γ.Σ. στις 13 Μάρτη και το συντονιστικό στις 24 Μάρτη στηρίζει, συμμετέχει και δραστηριοποιείται για την επιτυχία της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών για το μήνα Απρίλη.
 
Ήρθε ο καιρός να στείλουμε το μήνυμα:ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!